stan coaching

STAN

Ik ben Stan. Stan Coaching is een online fitness coaching service voor iedereen van 18 tot 30 jaar oud, die extra hulp nodig heeft bij het behalen van zijn of haar doelen. Je beschikt op ieder moment van de dag over jouw persoonlijke coach. Het coaching model is volledig gebaseerd op de persoonlijke wens van het individu. De voeding- en trainingsprogramma’s worden volledig op jouw wens gemaakt, aangepast en geüpdatet naarmate je vordert en er nieuwe doelen ontstaan. Daarnaast streef ik ernaar om jou te onderwijzen, zodat je begrijpt en leert waarom je iets doet. Ik verwacht jouw volledige inzet, net zoals je die van mij mag verwachten.

Resultaat/ Recensies Coaching

Sabrina: Wij zijn heel tevreden over STAN COACHING
We kunnen hem altijd bereiken en hij staat altijd klaar met Tips
Waar we zelf nog wel eens denken dat we vastlopen of stil staan.. blijkt eigenlijk altijd de lijnen blijven volgen te werken.
Tot nu toe zijn we beide al heel wat kilo verloren, bijna 10 kg!
Eerst aten we vaak uitgebreid, met bijv iets meer pasta als groente, maar ook een snelle hap ging er goed in.
Sporten deden we al wel, maar meer voor het bewegen. Nu is ons doel echt trainen met resultaat!!
Waar we eerst in de avond na werk nog een wijntje deden iets lekkers aten of op de bank plofte, doen we dat nu veel minder. Zijn energieker en minder moe.
Nu voelt een keer snacken of fastfood bestellen niet eens meer echt leuk of lekker!
De knop vinden is lastig, eigenlijk hebben we beide deze knop vrij snel kunnen bedienen, de ene keer beter als de andere keer.
Het voelt niet als een dieet, ons eet schema is heel divers en smakelijk.
Stan geeft de basis van een dag op en je kan er zelf mee puzzelen. In het begin vroegen wij veel op KCAL van bepaalde voedingsmiddelen, maar nu lukt dat redelijk zelf! Stan staat altijd klaar om een menu in elkaar te draaien met iets waar je om vraagt. Dat wij nu in 4 maanden allebei al bijna 9,5kg zijn afgevallen hadden we niet meteen gedacht. Het schema volgen, bewegen is de truck!
Een dag een wijntje of iets lekkers kan prima dan houden we daar op de dag rekening mee door bijv een tussendoor te skippen of extra te bewegen.
Dat we ooit zo zouden gaan denken hadden we beide niet verwacht, wij kunnen ons niet indenken dat dit anders word.
Stan houd alles goed in de gaten en stuurt bij met tips en tricks waar nodig is.
Wij bevelen hem zeker aan, als je echt de knop om wilt zetten moet je het zelf doen.. maar Stan ondersteund je daarin perfect.
Dat hij altijd bereikbaar is werkt heel fijn, zo kan je op een moeilijk moment op iets terug vallen.
Mijn man en ik doen het samen, dit werkt voor ons het allerbeste! We houden elkaar scherp en in beweging.
Wij gaan onze lifestyle zo doorzetten ook nadat ons traject af is gelopen.

Duncan: Ik ben 20 kg afgevallen. Ik ben fysiek en mentaal omhoog gegaan. Ik heb mijn doelen ruim behaald en het was niet eens super moeilijk.

Ik ben begonnen bij Stan omdat ik hem al langer ken en ik weet hoeveel kennis hij heeft. Ik raad iedereen dan ook aan om met Stan te gaan werken omdat hij het beste met je voor heeft en het beste in je naar boven wil halen. Stan is super positief en gezellig om een lekker praatje mee te maken tijdens het sporten. En ook leert hij je nieuwe dingen op momenten dat het nodig is.

Ik was onder de indruk van mijn resultaat omdat ik niet had verwacht dat ik zoveel zou afvallen. Ik was zeker en vastberaden om resultaten te behalen toen ik aan dit traject begon. Het leukste aan onze samenwerking was het zien van de progressie die ik met Stan z’n hulp heb gemaakt. Ik kan verder met wat ik geleerd heb, mede door het leerproces wat ik de afgelopen periode heb doorlopen.

Pim: Ik ben behoorlijk wat kilo’s kwijt geraakt waar ik super trots op ben. Ik wilde beginnen met afvallen maar ik kon mezelf in het weekend heel makkelijk laten gaan. Doordat ik me had aangemeld ben ik mentaal zo sterk geworden dat ik besef wat ik eet.

In het weekend kan ik echt wel even de remmen iets losser doen, als ik maar blijf beseffen wat ik eet. Dat is ook de reden dat ik heb gekozen om me bij Stan aan te melden. Het is niks voor mij om een strak schema te volgen. Doordat ik bij Stan zat kon ik zelf bepalen wat ik wilde eten. Ik kon makkelijk uit eten gaan en in het weekend even gezellig met mijn vrienden een borreltje doen. Zolang ik maar wist wat ik deed, dit was voor mij erg leerzaam.

Ik was erg onder de indruk als ik mijn gewicht vergeleek met de week ervoor. Zonder dat ik het wist was ik afgevallen. Het gevoel dat je samen vooruitgang hebt geboekt is een zo lekker en verslavend gevoel!

Ik heb mijn doel bereikt die ik van te voren had gesteld. De laatste maanden heb ik zoveel geleerd dat ik de komende tijd makkelijk door kan gaan.

Het is gewoon mijn levensstijl geworden ?!

Mark:

Welke resultaten heb jij behaald?

Mijn doel was om af te vallen en dit is ook gelukt, 8 kilo in 16 weken. Dit is ook te zien in de spiegel en de omtrekken die ik elke week heb moeten opmeten.

Waar kwam je vandaan en waar ben je nu, fysiek en mentaal?

Door de afgelopen 16 weken gezond en voldoende te eten voel ik me nu fysiek fitter dan voorheen. Het extra gaatje in je riem dat je nu moet gebruiken om je riem strakker te doen voelt ook erg goed. Een shirt wat eerst wat strak zat pas ik nu weer. Hierdoor zit ik ook een stuk lekkerder in mijn vel. Bewegen gaat een stuk lekkerder dan voorheen en dit zorgt ervoor dat ik me fysiek en mentaal beter voel dan eerst.

Waarom heb jij besloten om met mij te gaan werken?

Ik heb al meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar dit is nooit echt gelukt. Toen ik Stan Coaching zag sprak het mij aan omdat er heel erg gekeken wordt naar je persoonlijke doel en je eigen levensstijl. Er wordt rekening gehouden met wat je wel en niet lekker vindt en er wordt benadrukt dat genieten ook belangrijk is. Om de nodige calorieën binnen te krijgen hoef je geen gekke producten en gerechten maken, het is simpel en lekker.

Waarom zou jij anderen aanraden om met mij te werken?

Stan kijkt heel erg naar je persoonlijke doel en je eigen levensstijl. Alles wordt opgesteld op basis van je eigen doel. Er is dus veel persoonlijke aandacht waardoor ik zelf extra gemotiveerd bleef. Mijn doel was om af te vallen en om dit te doen heb ik wel moeten letten op een maximumaantal calorieën. De maaltijden die ik heb gegeten was in principe gewoon ‘’normale’’ voeding en het was voor mij genoeg. Hierdoor heb ik ook nooit honger gehad. Het heeft voor mij ook niet als een dieet gevoeld maar als een gezond en lekker voedingspatroon waarmee je afvalt.

Was je onder de indruk van jouw resultaat?

Ja! Als ik de weegschaal van 16 weken vergelijk met nu is dat toch wel schrikken, positief natuurlijk.

Was je helemaal zeker of had je twijfels toen je dit traject begon?

Omdat ik al meerder pogingen had gedaan had ik het idee dat afvallen niet voor mij was weggelegd. In het begin had ik dus wel enige twijfels of het allemaal ging lukken en of ik het vast kon houden. Nu, 16 weken later, zijn er toch een hoop kilo’s afgegaan wat ik van tevoren dus nooit had verwacht. De twijfels die ik in het begin had zijn dus allemaal weggenomen.

Wat vond je het leukste/uniekste aan onze samenwerking?

Voordat ik begon aan dit traject heb ik persoonlijke informatie moeten invullen. Dit ging over je voeding, hoeveel je slaapt, hoeveel je beweegt etc. Dit werd allemaal meegenomen in het traject en op basis van deze informatie werden de trainingen en voedingsschema’s gemaakt. Door dit allemaal bij elkaar wordt er aan je persoonlijke doel gewerkt. Dat vind ik ook het mooiste aan deze samenwerking. Het zijn geen standaard schema’s die je moet volgen maar door Stan zelfgemaakte schema’s die ervoor zorgen dat je jouw doel behaald. Daarnaast heb ik altijd vragen kunnen stellen als er iets voor mij onduidelijk was. Ik heb mij nooit bezwaard gevoeld om iets te vragen.

Kun jij nu door met wat je hebt geleerd?

In het begin moest ik bij elke maaltijd de weegschaal erbij pakken en alles precies afmeten. Na dit 16 weken gedaan te hebben hoef ik de weegschaal minder vaak erbij te pakken en doe je veel uit je hoofd. Ik ben naast het afvallen ook meer te weten gekomen over de voeding zelf. Ik weet nu waar veel of weinig calorieën inzitten en wat je het beste wel of niet kan eten. Het is goed vol te houden dus dit ga ik de komende tijd zeker doorpakken.

Anoniem:

Welke resultaten heb jij behaald? 

Ik wilde afvallen en dat is ook gelukt! Bijna 6 kilo en dat met een ‘gewone leefstijl’. Dus met gezelligheid en lekkere dingetjes. 

Waar kwam je vandaan en waar ben je nu, fysiek en mentaal?

Fysiek voel ik me een stuk fitter. Mentaal weet ik nu beter wanneer iets slecht is en wanneer niet. Ik vind het wel lastig om dingen in het weekend te laten staan, omdat ik ook uit een familie kom die van lekker eten en drinken houdt. Maar ik ben mij bewuster geworden hoe ik dit gewoon kan doen. Zonder dat het gelijk extreme gevolgen heeft voor mijn gewicht/resultaat.

Waarom heb jij besloten om met mij te gaan werken?

Ik voelde me niet fijn in mijn lichaam. Ik vond mezelf niet dik, maar merkte dat ik ook niet tevreden was. Dat is nu wel anders en ik kan mezelf nog meer verbeteren met de dingen die ik heb geleerd de afgelopen periode.

Waarom zou jij anderen aanraden om met mij te werken?

Ik vind dat je een goede beginnende coach bent. Ieder persoon is weer anders dus wat voor de een werkt heeft de ander misschien iets meer moeite mee. Dat maakt het fijn, dat het voor je zelf wordt aangepast en niet een standaard schema.

Was je onder de indruk van jouw resultaat? 

Ik had op meer gehoopt, maar dat lag uiteindelijk aan mezelf. Ik heb wel door hoe het werkt. Dus ik kan verder op de manier die ik heb geleerd, dat is voor mij een belangrijk punt. 

Kun jij nu door met wat je hebt geleerd? 

Ja ik kan zeker door! Zoals bovenstaand al genoemd blijven de weekenden lastig, maar ik weet dus ook waar het aan ligt. Dit traject heeft er voor gezorgd dat ik weet hoe ik het werkt om lekker te eten en resultaat te halen. 

<br />
<b>Warning</b>:  Undefined array key /home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php on line 15

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php on line 15
" />