Abonnementen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: set_height_image in <b>/home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php</b> on line <b>15</b><br />

Wij willen mensen helpen meer te bewegen. Maar zoveel mensen, zoveel wensen en daarom hebben we verschillende lidmaatschappen. Wij willen je namelijk niet alleen een lidmaatschap verkopen, maar sporten integreren in jouw manier van leven. Dan kan niets je stoppen op weg naar meer gezondheid en energie! Je hebt daarom bij ons meerdere keuzes, maar voor alle abonnementen geldt e én maanden tevredenheidsgarantie .

Ben je niet tevreden dan kun je zonder verdere verplichtingen binnen 30 dagen na aanvang stoppen. Je krijgt dan het inschrijfgeld terug en betaalt alleen de maand dat je gesport hebt. Verder zijn er geen verplichtingen.

Op het abonnement dat je met Green Health Center afsluit zijn de Fitvak Algemene Voorwaarden van applicatie. Die voorwaarden bepalen afspraken tussen de Consumentenbond en de bij Fitvak aangesloten sportcentra.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.