Partners

Fysio OnThe Move

Green Health Center werkt in het sportcentrum samen met (sport-)fysiopraktijk Fysio On The Move. Fysio OnThe Move is een praktijk met een eigen behandelruimte voor fysio- en manuele therapie met verschillende vestigingen in Bodegraven. In het Green Health Center vinden met name die behandelingen plaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van de trainingsruimte van het Green Health Center. Fysio On The Move heeft als specialiteit sportfysiotherapie en biedt een volledig programma voor fysiofitness, arbeidsreintegratie en de behandeling van sportblessures. Kijk voor meer informatie op www.beijerbergen.nl.

Zorg&Zekerheid

Onze sporters krijgen korting op de zorgverzekering bij

Zorg en Zekerheid

Uw voordelen zijn:

  • 7 % korting op de basisverzekering
  • 7 % korting op de aanvullende verzekering
  • 3% extra korting op de aanvullende verzekering als u uw verzekeringszaken online regelt
  • deze kortingen gelden ook voor uw gezinsleden

Nieuwe polis:

Per 1 januari 2017 kunt u bij Zorg en Zekerheid ook kiezen voor de nieuwe Zorg Gemak Polis. Met deze scherp geprijsde polis regelt u alles digitaal. De Zorg Gemak is er speciaal voor de vitale sporter met een gezonde lifestyle die wat meer risico wil én kan nemen.

Overstappen is eenvoudig!

Stap voor 31 december 2016 over en Zorg en Zekerheid zegt uw huidige verzekering voor u op. Zo bent u nooit onverzekerd of dubbel verzekerd.

Kijk voor meer informatie en de voordelen op www.zorgenzekerheid.nl/sportcentrum.


Iedere sporter van ons centrum heeft recht op Zorg en Zekerheid

De Hardloopwinkel

Speciaalzaak de Hardloopwinkel biedt in haar showroom aan de Doortocht 3a in Bodegraven hardlopers een scala aan harloopartikelen zoals runningschoenen en kleding. Leden van Green Health Center kunnen op vertoon van hun clubcard een “de hardloopwinkel verenigingspas” aanvragen. Daarmee krjjgen ze 10% korting op het gehele assortiment in de winkel en sparen ze d.m.v. punten voor nog eens extra 5% korting in de vorm van waardebonnen. Zie voor de voorwaarden en meer informatie: www.dehardloopwinkel.nl 

BZ&PC

Green Health Center is Businesspartner van de Bodegraafse Zwem en Polo Club. De spelers van het eerste team (dames en heren) en zwemtalenten krijgen in het Green Health Center aanvullende krachttraining. Daarvoor wordt een basis trainingsprogramma opgesteld in overleg met de sportfysiotherapeut van de in het Green Health Center gevestigde praktijk Fysio On The Move en trainers. Tevens wordt in overleg met de trainers bepaald welke spelers en zwemmers voor de fitnessfaciliteiten in aanmerking komen.

 

SBAB & Sportcentrum/zwembad de Kuil

Samen met zwembad de Kuil organiseert Green Health Center elke woensdagmorgen Aquazumba. Deze workout in het water combineert fun met een pittige inspanning op meeslepende muziek. Kijk op www.sbab.nl/sportcentrum-de-kuil-zwembad/baden voor meer informatie.

10 van boreft

Green Health Center is de hoofdsponsor van ‘de 10 van Boreft’, een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd in Bodegraven. Kijk voor meer informatie op www.10vanboreft.nl

REBO nieuws

Voor het laatste nieuws uit Bodegraven, Reeuwijk en omstreken ga je naar de www.rebonieuws.nl. Green Health Center is adverteerder op deze site.