Partners

Fysio OnThe Move

Green Health Center werkt in het sportcentrum samen met (sport-)fysiopraktijk Fysio On The Move. Fysio OnThe Move is een praktijk met een eigen behandelruimte voor fysio- en manuele therapie met verschillende vestigingen in Bodegraven. In het Green Health Center vinden met name die behandelingen plaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van de trainingsruimte van het Green Health Center. Fysio On The Move heeft een breed aanbod in de behandeling of preventie van sportblessures en biedt een volledig programma voor fysiofitness, arbeidsreintegratie en de behandelingen. Kijk voor meer informatie op www.fysioonthemove.nl.

 

Zorg&Zekerheid

Ben jij verzekerd bij Zorg&Zekerheid? Bij de keuze voor een jaarabonnement onbeperkt krijg jij:

  • 10% korting op je sportabonnement
  • 3 % korting op de basisverzekering
  • 3 % korting op de aanvullende verzekering

*Deze kortingen gelden ook voor uw gezinsleden.

En ook belangrijk; wanneer je aanvullend verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid dan vergoeden zij tot €150,00 van ons Diplan-traject. In dit traject begeleiden we jou naar een gezonder gewicht en een gezondere lifestyle voor de lange termijn. Vraag het greenteam voor meer informatie en/of de voorwaarden.

De Hardloopwinkel

Speciaalzaak de Hardloopwinkel biedt in haar showroom aan de Doortocht 3a in Bodegraven hardlopers een scala aan harloopartikelen zoals runningschoenen en kleding. Leden van Green Health Center kunnen op vertoon van hun clubcard 10% korting krijgen op het gehele assortiment. Zie voor de voorwaarden en meer informatie www.dehardloopwinkel.nl.

 

SBAB & Sportcentrum/zwembad de Kuil

Samen met zwembad de Kuil organiseert Green Health Center elke woensdagmorgen Aquazumba. Deze workout in het water combineert fun met een pittige inspanning op meeslepende muziek. Op vertoon van je ghc-pas kun je je daarvoor aanmelden bij de balie van het zwembad. In de schoolvakanties vervalt deze les. Kijk voor meer informatie op www.senw-br.nl/sportcentrum-de-kuil-zwembad/.

 

REBO nieuws

Voor het laatste nieuws uit Bodegraven, Reeuwijk en omstreken ga je naar de www.rebonieuws.nl. Green Health Center is adverteerder op deze site.

 

Sportclubs

Green Health Center werkt samen met verschillende Bodegraafse sportverenigingen.

  • Zwemclub BZ&PC
  • Korfbalvereniging Vriendenschaar
  • Volleybalvereniging VSTS

Ook interese in een samenwerking? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Bedrijven

Vitaliteit op de werkvloer is belangrijk! Green Health Center werkt samen met verschillende bedrijven en biedt meerdere mogelijkheden voor bedrijfsfitness. Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfitnessnederland.nl en/of www.highfive.nl.

Voor andere regelingen met bedrijven staan wij altijd open. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvend gesprek aan met iemand van het managment (Vera, Stan, Christa of Kim).