Menu

Partners

Fysio OnThe Move

Green Health Center werkt in het sportcentrum samen met (sport-)fysiopraktijk Fysio On The Move. Fysio OnThe Move is een praktijk met een eigen behandelruimte voor fysio- en manuele therapie met verschillende vestigingen in Bodegraven. In het Green Health Center vinden met name die behandelingen plaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van de trainingsruimte van het Green Health Center. Fysio On The Move heeft een breed aanbod in de behandeling of preventie van sportblessures en biedt een volledig programma voor fysiofitness, arbeidsreintegratie en de behandelingen. Kijk voor meer informatie op www.fysioonthemove.nl.

 

Zorg&Zekerheid

Ben jij verzekerd bij Zorg&Zekerheid? Bij de keuze voor een jaarabonnement onbeperkt krijg jij:

  • 10% korting op je sportabonnement
  • 3 % korting op de basisverzekering
  • 7 % korting op de aanvullende verzekering

*Deze kortingen gelden ook voor uw gezinsleden.

En ook belangrijk; wanneer je aanvullend verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid dan vergoeden zij tot €150,00 van ons voeding/afval-traject. In dit traject begeleiden we jou naar een gezonder gewicht en een gezondere lifestyle voor de lange termijn. Vraag het greenteam voor meer informatie en/of de voorwaarden.

 

Praktijk ZINN.

Aandacht voor seksuele gezondheid is belangrijk. In ons pand aan de Beneluxweg is inmiddels Praktijk ZINN. gevestigd. Praktijk ZINN. biedt counseling bij seksuele problemen of vragen. Je kunt er zonder verwijzing van je huisarts terecht. Kijk voor meer informatie op de website www.praktijkZINN.nl.

 

De Hardloopwinkel

Speciaalzaak de Hardloopwinkel biedt in haar showroom aan de Doortocht 3a in Bodegraven hardlopers een scala aan harloopartikelen zoals runningschoenen en kleding. Leden van Green Health Center kunnen op vertoon van hun clubcard 10% korting krijgen op het gehele assortiment. Zie voor de voorwaarden en meer informatie www.dehardloopwinkel.nl.

 

REBO nieuws

Voor het laatste nieuws uit Bodegraven, Reeuwijk en omstreken ga je naar de www.rebonieuws.nl. Green Health Center is adverteerder op deze site.

 

Sportclubs

Green Health Center werkt samen met verschillende Bodegraafse sportverenigingen.

  • Zwemclub BZ&PC
  • Korfbalvereniging Vriendenschaar
  • Volleybalvereniging VSTS

Ook interese in een samenwerking? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Bedrijven

Vitaliteit op de werkvloer is belangrijk! Green Health Center werkt samen met verschillende bedrijven en biedt meerdere mogelijkheden voor bedrijfsfitness. Kijk voor meer informatie op

www.bedrijfsfitnessnederland.nl

www.highfive.nl

www.bedrijfsfitnessabonnement.nl

Voor andere/indivduele regelingen met bedrijven staan wij altijd open. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvend gesprek aan met iemand van het managment (Vera, Stan, Christa of Kim).