Menu

Les Mills RPM en Spinning

RPM is een indoor cycling les van Les Mills. Het is de manier om aan je uithoudingsvermogen, een sterker onderlichaam en calorieverbranding te werken. Ook spinning is een indoor cycling training. Het verschil met RPM zit hem vooral in de duurtraining ipv de intervaltraining.

RPM

RPM is een indoor cycling les van Les Mills. Het is de manier om aan je uithoudingsvermogen, een sterker onderlichaam en calorieverbranding te werken. Door de hoge intensiteit intervaltraining heb je in 45 minuten de perfecte workout gehad om je lichaam fit en gezond te houden. De weerstand van de fiets is verstelbaar. Daarom is deze les geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Elk kwartaal wisselt de muziek en de choreografie waardoor je de tijd hebt om er helemaal in te groeien.
 

Spinning

Ook spinning is een indoor cycling training. Het verschil met RPM zit hem vooral in de duurtraining ipv de intervaltraining. Bereid je voor op langere blokken klimmen, versnellen of combinaties waarmee je echt traint op je duuruithoudingsvermogen.
 

Voordelen RPM en Spinning:

  • Verbetering van het uithoudingsvermogen.
  • Hoge calorieverbranding (wat leidt  tot gewichtsvermindering of verlaging van het vetpercentage).
  • Een sterker en strakker onderlichaam.
  • Vergroting van de longcapaciteit (meer en betere zuurstofopname)
    Verbetering spieruithoudingsvermogen.