Menu

Les Mills BodyBalance, Yoga en Pilates

Toename van kracht in o.a. je rompspieren. Deelnemers ervaren na een paar lessen al een sterkere en betere lichaamshouding.

Bij Green Health Center hebben we verschillende Body&Mind lessen.

Bij BodyBalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur zorgt
altijd voor passende opties als jij deze nodig hebt. De les is dus voor iedereen toegankelijk. BodyBalance is een geweldige kennismaking met verschillende body&mind lessen en een goede aanvulling
op andere sporten. Het zorgt namelijk voor een sterkere core, een betere balans, een verbeterde flexibiliteit en minder (rug)blessures.

Pilates is een training voor geest en lichaam waarbij de focus ligt op stabiliteit van de romp. Het resultaat van de oefeningen is een verbeterde lichaamshouding, ademhaling, balans en kracht. De les richt zich op het versterken en functioneler maken van de spieren en gewrichten in de romp. De oefeningen vinden voor een groot deel liggend of zittend plaats en het tempo van bewegen is rustig. Mensen met nek- en rugklachten hebben vaak veel baat bij het volgen van pilateslessen.

Yoga is een eeuwenoude oosterse leer die tot op de dag van vandaag nog altijd actueel is. Het principe van yoga is de verbinding tussen lichaam en geest. Yoga bestaat uit oefeningen voor ademhaling, stabiliteit, coördinatie en kracht op een lage intensiteit. Yoga helpt je balans in je leven te brengen waardoor je je lichamelijk en geestelijk vitaal voelt. Naast de normale yoga lessen bieden wij ook poweryoga aan.Tijdens de poweryoga ligt de intensiteit hoger en zul je merken dat je ademhaling en hartslag iets hoger liggen dan bij de normale yogales. Doel en flow van de les zijn hetzelfde als bij de normale yoga.

Voordelen Body&Mind lessen
Toename van kracht in o.a. je rompspieren.
Deelnemers ervaren na een paar lessen al een sterkere en betere lichaamshouding.
Zorgt voor behoud of het vergroten van de lenigheid/flexibiliteit.
Jouw stress vermindert en lichaam en geest kunnen zich beter ontspannen