Menu

Mijn ervaring met Benfit het 12-weken afval/voedingsplan

Hallo allemaal,

Graag deel ik met jullie mijn ervaring over BenFit, het 12-weken afval/voedingsplan van Green Health Center. Hier ben ik namelijk 4 maanden geleden, onder begeleiding van Jantien, mee gestart en echt enorm tevreden.

Sinds de overgang was ik gaandeweg 10 kilo aangekomen en dat raakte ik niet meer kwijt. Regelmatig ging ik lijnen, maar blijvend succes was er niet. Ik lette op wat ik at, sportte en bewoog regelmatig, was best streng voor mezelf, maar toch hield ik dat overgewicht. Daar baalde ik enorm van.

Als ik terugkijk op het BenFit programma en het resultaat bekijk, ben ik meer dan tevreden. Eigenlijk ben ik zelfs verbaasd dat ik zo veel kon eten en toch gewicht verloor.

Qua gewicht ben ik 3,5 kilo lichter, maar verder ruim 5% vet, 11 centimeter buikomvang en 8 centimeter borstomvang kwijt! En dat zie je goed aan mijn figuur. Daarnaast zijn mijn spier- en vochtwaarden verbeterd en mijn metabolische leeftijd is 7 jaar jonger.

Het BenFit programma is afgerond, maar om de zoveel weken ga ik nog bij Jantien op de weegschaal om de voortgang te monitoren. Ik vind de begeleiding echt op maat en ik werd fantastisch geholpen en gestimuleerd. Met een map vol dagmenu’s heb ik het nu zelf onder controle. Heel erg bedankt!

Groeten Stieneke Baas