“We merkten direct resultaat!”

January 1, 2020

<br />
<b>Warning</b>:  Undefined array key /home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php on line 15

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php on line 15
" />

Wij zijn Maarten (35) en Leonie (32) en wij zijn de ouders van twee dochters (3,5 en 1).

Als werkende ouders merkten we dat we snel makkelijke keuzes maakten qua eten en eerder op de bank zaten dan dat we gingen sporten. Hoewel we allebei nog actief sporten (voetbal en waterpolo), merkten we dat langzaamaan de weegschaal omhoog ging en onze energie juist omlaag.

Om hier verandering in te brengen besloten we Diplan te gaan volgen in combinatie met 1x per week personal training. Het idee om gezonder en gevarieerder te gaan eten was er al, maar het lukte ons niet om dit tot uitvoering te brengen.

We merkten direct resultaat! De eerste kilo’s gingen er vanaf, het energieniveau steeg en geen moment een hongergevoel. Dit, in combinatie met uitdagende trainingen van Stan, zorgde ervoor dat we snel in de flow kwamen. De voorbereidingen gingen steeds makkelijker en het gewicht ging omlaag.

Al met al een positieve ervaring, waarin we beide in gewicht zijn gedaald, rond de 18 cm kwijt zijn en belangrijker, in energie zijn gestegen. We zijn ons veel bewuster geworden van wat voeding en beweging doet. Al met al een leerzame en positieve ervaring, waar we in de toekomst ook nog zeker de vruchten van plukken!