Een betere conditie en afvallen.

November 14, 2016

Een betere conditie en afvallen. Dat waren twee dingen die al een tijdje door m’n hoofd speelden. Daarom ben ik ruim een jaar geleden bij Green Health Center binnengestapt. In eerste instantie niet omdat ik zo’n zin had om te sporten, maar puur omdat bewegen gezond is.

Tijdens de kennismaking hoorde ik dat je bij Green Health Center ook Personal Training kan volgen. Dit leek me wel wat. Ik had niet eerder aan krachttraining gedaan. Het leek me dus wel fijn om eerst een aantal keer één op één met iemand van Green Health Center te sporten. Ik hoopte zo de basis onder de knie te krijgen, zodat ik na een aantal weken zelf verder kon trainen. De PT’s heb ik als super ervaren. Je doet zo veel verschillende oefeningen en zoekt op een verantwoorde manier steeds weer je grenzen op. Je voelt spieren branden waar je het bestaan niet vanaf weet. Na iedere training was ik benieuwd waar ik nu weer spierpijn zou krijgen. Verder is het ook heel gaaf en stimulerend om iedere week te horen dat het weer beter gaat dan de week ervoor. En wat natuurlijk ook belangrijk is, het is heel gezellig. Na tien keer PT had ik zo de smaak te pakken, dat ik er nog tien keer aan vastgeplakt heb. Na de PT’s ben ik zelf verder gaan trainen. Eerst alleen krachttraining, maar nu ook groepslessen. ClubBattle, Cross 30 en Spinning zijn mijn favoriet!

Inmiddels ben ik ruim een jaar verder. Als ik terugkijk naar vorig jaar is er zo veel veranderd. Mijn conditie is enorm verbeterd, kleding koop ik drie tot vier maten kleiner en ik zit heerlijk in m’n vel! Wat ik absoluut niet verwacht had, is gebeurd: Ik geniet enorm van het sporten! Het is echt een uitlaatklep en hobby geworden!

Denk jij nu ook dat sporten niets voor je is, kom dan eens langs. Maar wees gewaarschuwd… de enthousiaste sfeer werkt aanstekelijk. Voor je het weet ben niet meer weg te slaan bij Green Health Center.