Lekker in mijn vel zitten vind ik het belangrijkste wat er is.

March 5, 2019

image_6483441

Lekker in mijn vel zitten vind ik het belangrijkste wat er is. Als ik lekker in mijn vel zit, dan ben ik productiever op mijn werk, meer zelfverzekerd over mijn lichaam en heb ik meer energie voor mijn relatie en sociale activiteiten. Om dit te bereiken is een balans tussen eten en bewegen voor mij van belang, daarom sport ik al jaren bij Green Health Center. Hier doe ik aan krachttraining en ben ik vaak in de groepslessen te vinden, maar maak ik ook gebruik van de kennis en kunde van de instructeurs tijdens de personal training en heb ik een tijd lang diplan gevolgd.

De personal training zorgt ervoor dat ik niet 80% maar 100% geef en met diplan ben ik bewuster geworden over welke voedingsstoffen belangrijk zijn. Het is geen kunstje, maar ook na het traject goed vol te houden. En het fijne is dat de instructeurs, ook na een traject, altijd open staan voor vragen en verzoeken.

Op dit moment ben ik bijna 39 weken zwanger en heb ik mij, mede door de goede begeleiding bij Green Health Center, tijdens mijn zwangerschap ook goed en fit gevoeld. Ik kon lekker door sporten/bewegen en elke paar weken had ik met een instructeur een evaluatie. Tijdens deze evaluaties bekeken we samen hoe het met mij ging, welke bewegingen nog goed voelde/zijn tijdens de verschillende fases van mijn zwangerschap en eventuele alternatieven werden dan geoefend. Ik ben ervan overtuigd dat dit ervoor heeft gezorgd dat ik nu al kan terugkijken op een zwangerschap zonder klachten en ik uitkijk naar mijn bevalling. Ik voel me goed, ben fit, dus de kleine mag komen