Wijzigingen vanaf maandag 7 juni. 

May 28, 2021

Wijzigingen vanaf maandag 7 juni. 
Goed nieuws! Er zijn weer versoepelingen. Dit betekent voor ons dat wij de volgende wijzigingen gaan doorvoeren vanaf maandag 7 juni:
💚We gaan weer RPM & Spinning aanbieden volgens het reguliere rooster. Hou je app in de gaten voor je lesreservering(en).
💚De yoga op maandag gaat weer naar 19.00 (ipv 18.00) en is dan boven in de groepsleszaal. Vergeet je pasje niet om in te checken bij het poortje.
💚Alle Body&Mind lessen (yoga, pilates) kunnen en mogen weer binnen. Aan de instructeur om dit te bepalen en het kan dus per keer verschillen. De max in de groepsleszaal boven is 12. De overige lessen blijven voorlopig lekker buiten.
💚Onze kleedkamers, douches en sauna’s gaan vanaf 7 juni weer open. Vergeet je slotje niet als je een kluisje wilt gebruiken of koop er één bij de balie.
💚De koffiehoek gaat weer open. Er is plek voor 6 personen op 1,5 meter. Koffie en thee is gratis en kun je zelf pakken. Eiwitshakes zijn te koop bij de balie (ook to-go mogelijk).
💚Voor lessen als Bodypump en Steps mag je zelf je spullen weer pakken en opruimen. Dit zorgt ervoor dat we iets minder tijd kwijt zijn en dat we sneller kunnen wisselen van de ene naar de andere les.