GHC GOES OUTDOOR!

May 13, 2020

Beste Greeners,
Wij zijn blij! Vanaf aanstaande maandag gaan wij namelijk weer doen wat we het allerleukste vinden; sporten met jullie.
We gaan buiten aan de slag met fitness en groepslessen rondom het pand. We zijn druk bezig met het rooster. Deze volgt in ieder geval aankomend weekend. Vanaf dat moment kun je ook gaan aanmelden voor de lessen en fitness.
 
Openingstijden buitenfitness
Maandag t / m vrijdag 09:00 – 22:00
Zaterdag en zondag 09:00 – 14:00 uur
Protocol voor buiten sporten:
1.Zorg dat je altijd inschrijft voor zowel de Fitness als voor de groepslessen. Inschrijven gaat via de website of via de app ‘mylogifit’.
Eerste keer aanmelden: www.greenhealthcenter.nl – les reserveren – pasnummer invoeren en je wachtwoord is je geboortedatum voluit (bijvoorbeeld 08121980). Klik vervolgens op ‘lessen’ en op de juiste dag in de agenda. Hier vind je ook de fitnessuren.
Tweede keer aanmelden en vervolg: download de app ‘mylogifit’ en meld je ook daar aan met je pasnummer en je geboortedatum. De rest spreekt voor zich.
Je kunt je maar aanmelden voor één les per keer. Pas nadat je beurt voorbij is kun je je aanmelden voor de volgende les. Op deze manier heeft iedereen evenveel kans op een plekje in een les of in de fitness.
2.Zorg dat je op tijd bent voor je groepsles zodat je je spullen kunt klaarzetten (5 á 10 minuten van te voren). Zeker bij de spinning is dit heel belangrijk in verband met het klaarzetten van de fietsen. Ben je te laat en is de les al begonnen; dan kun je helaas niet meer deelnemen in verband met de veiligheid.
3.Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. We hebben minder parkeerruimte dan gebruikelijk.
4.Blijf thuis als je klachten hebt van koorts, verkoudheid, benauwdheid of hoesten. Blijf ook thuis als iemand in jouw huis last heeft van deze klachten.
5.Ga thuis naar de wc, er is geen toegang tot de wc in het centrum.
6.Was of desinfecteer je handen voor en na je sportmoment.
7.Neem je eigen waterfles en handdoek mee en kom in sportkleding (voor buiten). Er is geen toegang tot de kleedkamers.
8.Wacht voor je les in de daarvoor aangewezen zone en houd afstand van medesporters.
9.Lessen duren 45 minuten en maken na de les je eigen werkplek en eventuele materialen vervaardigde schoon.
10.In de fitness mag je max 55 minuten bezig zijn.
11.Houd je ten alle tijden op 1,5 meter afstand van medesporters en medewerkers van het Greenteam en luister te alle tijden naar de instructie van de (fitness-) instructeurs.