De sluiting die ons wordt opgelegd zal duren tot en met 14 januari 2022.

December 18, 2021

“We hadden meer moeten inzetten op Nederland  zo fit mogelijk krijgen “
(Bron:FD 24-03-2021,  Ic-arts Diederik Gommers)

Beste Greeners,
Een gezonde leefstijl en regelmatig sporten is ESSENTIEEL om gezond en fit te blijven.  Dat wisten wij allang en daarom  zijn we toch weer uit het veld geslagen door de beslissing van de overheid om fitnesscentra weer  te sluiten.

De sluiting die ons wordt opgelegd zal duren tot en met 14 januari 2022.

Maar wij zouden Greenhealthcenter niet zijn als wij er niet voor zouden zorgen dat jij ook tijdens deze  periode fit kan blijven.  Dus maak gebruik van onze online workouts op  ons Vimeo kanaal waar inmiddels 120 workouts op staan die je thuis, wanneer het jou uitkomt,  kunt doen.  Klik daarvoor op de onderstaande link met het wachtwoord ‘greenistop’.

https://vimeo.com/showcase/6978418

Ook vind je workouts in onze besloten Facebook groep genaamd #Greenhealthcenter. Mocht je pas lid zijn geworden , dan kun je je aanmelden en zullen wij je toegang geven. Daarbij hebben we ook een trainingsschema bijgevoegd waar je ook inspiratie uit kunt halen. Ook maken wij desgevraagd een schema op maat voor je.

Check ook geregeld onze social media voor inspiratie , zo kom je fit deze periode door!

Voor nu nemen wij onze verantwoordelijkheid en willen wij het maximale doen om uiteindelijk met z’n allen uit deze crisis te geraken en dus de grenzen niet op te zoeken.  Erg belangrijk is daarom geen traffic/contact te veroorzaken. Zelfs als er buiten een max aangehouden wordt van “blokjes” van 2 mensen ex trainer dan nog houdt dat in dat je aan je het eind van de dag, opgeteld, met veel meer mensen in contact bent geweest dan is toegestaan. Wat risico’s voor onze collega’s èn onze klanten met zich meebrengt.

Maar we houden je uiteraard op de hoogte van (nieuwe) ontwikkelingen en we houden scherp in de gaten wat er eventueel later kan, mag en verantwoord is.  Samen zetten we onze sportschouders eronder en we zien elkaar weer snel. Blijf  gezond en fit!