Belangrijk! Protocol vanaf 01 juli bij Green Health Center

June 22, 2020

Beste Greeners,

Eindelijk is dan het moment aangebroken dat we echt weer open mogen. Het is nog niet helemaal zoals jullie gewend waren maar we kunnen in ieder geval al onze diensten weer aanbieden. De meeste groepslessen zullen buiten aangeboden blijven worden maar dit geldt niet voor alle lessen. Ook de fitness gaat weer naar binnen. Kijk goed in het rooster waar jouw les wordt aangeboden. Lees onderstaande instructie aub goed door om ervoor te zorgen dat onze opening veilig en gestructureerd verloopt.

Openingstijden per 01 juli

Maandag 07.00 – 22.00

Dinsdag t/m donderdag 08.00 – 22.00

Vrijdag 08:00 – 20:00

Zaterdag en zondag 08:30 – 13:30

Protocol vanaf 01 juli.

1.Zorg dat je je altijd inschrijft voor zowel de Fitness als voor de groepslessen. Inschrijven gaat via de website of via de app ‘mylogifit’.

Eerste keer aanmelden: www.greenhealthcenter.nl – les reserveren – pasnummer invoeren en je wachtwoord is je geboortedatum voluit (bijvoorbeeld 08121980). Klik vervolgens bovenin de balk op fitness of groepslessen om in de juiste agenda terecht te komen en je aan te melden voor de juiste activiteit.

Tweede keer aanmelden en vervolg: download de app ‘mylogifit’ en meld je ook daar aan met je pasnummer en je geboortedatum. De rest spreekt voor zich.

Je kunt je per soort les maar één keer aanmelden. Als deze les voorbij is kun je je aanmelden voor een volgende zelfde les.

Ben je niet handig met computers of met de app, meld je dan telefonisch aan via 0172-652006. We zijn bereikbaar onder openingstijden. Buiten openingstijden kun je een e-mail sturen naar info@greenhealthcenter.nl. Houd er dan wel rekening mee dat je tijdig e-mailt omdat we niet altijd direct kunnen lezen en reageren. Ook voor problemen met inloggen kun je een e-mail sturen naar info@greenhealthcenter.nl.

2.Check, bij binnenkomst, ALTIJD in bij het poortje. Ook als je een buitenles gaat volgen op de parkeerplaats kom je gewoon via de hoofdingang naar binnen om jezelf eerst in te checken. Het is niet toegestaan om zonder pasje of zonder je in te checken het centrum te betreden.

3.We verlaten het centrum via de uitgang achterin bij de fysio. Op deze manier houden we een goede doorstroom en voorkomen we drukte rondom de balie/ingang.

4. Zorg dat je op tijd, maar niet te vroeg bent voor je groepsles of fitnessuurtje zodat je je spullen kunt klaarzetten maar we de drukte voorkomen. 5 min van te voren aanwezig is wenselijk. Ben je toch eerder, wacht dan buiten op de oprit op 1,5 afstand van medesporters.

5.Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. We hebben minder parkeerruimte dan gebruikelijk.

6.Blijf thuis als je klachten hebt van koorts, verkoudheid, benauwdheid of hoesten. Blijf ook thuis als iemand in jouw huis last heeft van deze klachten.

7.Ga thuis naar de wc en kleed je ook thuis vast om. Er is geen toegang tot de kleedkamer en douches omdat wij in onze kleedkamers geen 1,5 meter afstand kunnen houden. Zorg voor schoon schoeisel. Voor nood is er een wc in gebruik onder de trap achterin het centrum bij de fysio.

8.Was en/of desinfecteer je handen voor en na elk sportmoment.

9.Maak na gebruik al het materiaal grondig schoon. Dit geldt voor fitness en groepslessen.

10.In de fitness mag je max 55 minuten bezig zijn, daarna verlaat je het centrum via de achteruitgang bij de fysio.

11.Het gebruik van airco’s en ventilatoren is vooralsnog verboden. We ventileren zoveel mogelijk via deuren en ramen met buitenlucht.

12.Zolang we te maken hebben met Corona schenken wij geen koffie en thee in onze koffiehoek en is het ook niet de bedoeling dat je in de koffiehoek plaatsneemt. Flesjes water, sportdrank en eiwitshakes zijn wel verkrijgbaar bij de balie.Aub zoveel mogelijk per incasso (zet een depot op je naam) of contactloos per pin betalen.

13.Houd je ten alle tijden aan 1,5 meter afstand van medesporters en medewerkers van het Greenteam en luister te alle tijden naar de instructie van de (fitness-)instructeurs.