Diplan

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: set_height_image in <b>/home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php</b> on line <b>15</b><br />

Diplan

Wil jij op een verantwoorde manier afvallen zonder gezondheidsrisico’s, dan helpen wij je graag! Onze goed opgeleide professionals begeleiden jou met een voedingsplan dat zijn positieve effect in de afgelopen jaren meer dan bewezen heeft.

Kosten: €249,95 voor tien weken

En ook belangrijk; wanneer je aanvullend verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid dan vergoeden zij tot €150,00 van jouw Diplan kosten!

Goed nieuws! Door het behalen van de bijbehorende opleiding zijn wij vanaf nu ook aangesloten bij de BGN; Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat meerdere zorgverzekeraars begeleid afvallen (Diplan) bij Green Health Center vergoeden. Dit kan dus zeer gunstig zijn voor je portemonnee. Benieuwd of en wat jouw zorgverzekering dekt?

Check deze link: https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Geen enkele reden dus om het niet te doen.

Maak een afspraak met één van onze voedingsprofessionals.

 

Wil je verantwoord afvallen?

Steeds meer mensen in Nederland hebben te maken met een ongezond gewicht en de aantoonbare gevolgen ervan. Gewicht verminderen blijkt lastig in de praktijk. De meeste afslankmethoden helpen niet. Zeker niet op de lange termijn. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor je gezondheid. Toch is het verminderen van gewicht in theorie vrij simpel: verbrand meer calorieën dan je binnenkrijgt. Maar kan dat op een verantwoorde en gezonde manier? En hoe zorg je voor een blijvend resultaat?
Diplan helpt je hierbij met een persoonlijk voedingsplan en wekelijkse begeleiding.

In 10 weken tijd ontwikkel je een nieuw bewustzijn waarin gezond eten, regelmatig eten en genoeg bewegen centraal staat.

Verantwoord
Bij Diplan ben je in goede handen. Het concept bestaat sinds 1985 en is ontwikkeld door en voor artsen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, gediplomeerde sportleraren en fitnessadviseurs. Zij begeleiden jou in diverse gezondheidscentra.

Duurzaam en effectief
Diplan werkt op basis van 4 zuilen:
• Uitgebalanceerde voeding (aangepast aan jouw wensen en voorkeuren)
• Voldoende beweging
• Regelmatige ontspanning
• Duurzame motivatie

Hiermee bereik je in afgemeten stappen een gezond gewicht. Zonder terugval of jojo-effect.

 

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: set_height_image in <b>/home/ghc001/domains/greenhealthcenter.nl/public_html/wp-content/themes/green-health-center/content-blocks/image.php</b> on line <b>15</b><br />